středa 5. března 2014

20. A zase ty truhlíky!

Po jarních prázdninách jsme se opět sešli a vrhli s chutí do práce! Jaro je tu už definitivně - je nejvyšší čas, začít se mu trochu věnovat!

Hmyze vstávej!


Zatímco děvčata šla s Lenkou vyzdobit naši nástěnku naproti škole, nanosili kluci na naše zahradní místečko truhlíky z oken školy. Uschlé chvojí jsme vyházeli a vřesy založili do půdy, abychom s nimi mohli truhlíky ozdobit znovu na podzim. Venku nám voda zatím neteče, tak jsme si nanosili konve s vodou ze školy. Tímto se omlouváme paní uklízečce Aničce Čepičkové, že jsme jí zlili půlku chodby...

....ale nestála tahle krása za to?? :-)


Holky se mezitím s Lenkou vrátili a tak jsme se mohli konečně pustit do nádherně kreativní prácičky - osázení truhlíku jarními kytkami. Část nám jich darovali Kratochvílovi, zbytek jsme dokoupili z vlastního. Pan Červinka ze Školek Montano slíbil dodat v květnu letničky.


Tímto všem sponzorům ještě jednou děkujeme!


Osazování truhlíků nás bavilo docela dlouho. Nakonec jsme je pořádně prolili, protože jaro je zatím na deštíky skoupé, a nanosili na parapety školních oken. Jeden větší květináč jsme šoupli ke dveřím školky. Společně jsme si ještě došli prohlédnout NAŠI nástěnku a byl čas jít pomalu domů :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat